Tilbud

Lærervejledning

kr. 50,00 (Excl. moms: kr. 40,00)

BrainBox lærervejledningen egner sig til elektronik undervisning i folkeskolen og hjemmet.

Lærervejledningen er på dansk.

På lager

Varenummer (SKU): BB-LV Kategori: Tag:

Beskrivelse

BrainBox lærervejledningen egner sig til elektronik undervisning i folkeskolen og hjemmet. Lærervejledningen tager dig med på rejse til den elektroniske verden og BrainBox. I tilknytning til lærervejledningen er der udarbejdet en elevbog.

Dette letlæselige undervisningssæt starter med en grundig introduktion i elektronikkens verden. Der gives gode pædagologisk råd til, hvordan man optimerer undervisningen til eleverne. Rejsen fortsætter med 9 forsøg med BrainBox, som tilsammen dækker et standard undervisningsforløb i 7-9. klasse i folkeskolen. Gennem de 9 forsøg lærer man at bruge de mest gængse fagtermer i elektronikkens verden. Eleven lærer at bygger et simpelt elektronisk kredsløb. Samtidig lærer man de grundlæggende principper i elektronisk – så som: Strømmens retning og styrke, elektriske leder, serial og paralleforbindelse.

Dette undervisningssæt er udarbejdet af seminarielektor Christian Petresch og fhv. fagkonsulent Erland Andersen, som har mange års erfaring med undervisning i fagen natur/teknik. Vi håber at både folkeskoler og børnefamilier kan have stor glæde af dette undervisningsforløb. Vi lever i dag i en verden, hvor elektricitet og elektronik er en stor del af vores omgivelser.

Lærervejledningen er på dansk.

Yderligere information

Vægt 0,30 kg