Nyheder

BrainBox - i Dagbladet Politiken

"Elektronik for de yngste"  - Da en kinesisk professor satte sig for at udvikle motiverende undervisningsmaterialer i elektronik til skolebørn, blev det begyndelsen på en verdensomspændende success. Brainbox er en serie af kreative, elektroniske byggesæt, der giver børn en forståelse for teknik og kredsløb. Få en pære til at lyse, en radio til at fungere eller en bil til at køre. Her er det Brainbox Electronic World, Expert-sættet med dele til 1.300 forsøg. Sættet indeholder komponenter til motorer, displays, lys og meget mere... i Politiken Juleliv Sektion 27/11 2008

BrainBox - Anerkendt i Folkeskolen

 

BrainBox kan med rette kalde sig et læringsmiddel”- Sådan lød det fra journalisten Gunnar L. Clausen, da han anmeldte ”BrainBox - Science” på hjemsiden Folkeskolen.dk den 26/09-2006. Denne hjemmeside er tilegnet lærer såvel som elever over hele landet. Hvor den bringer nyheder på banen og sætter fokus på de seneste trends indenfor skole-miljøet, samtidig med at opfordre til debat på vigtige emner og områder (som f.eks. Folkeskole-forliget). Gunnar L. Clausen kan varmt anbefale dette produkt som et led i indlæringen. Han synes tilmed, at være imponeret, selvom det måske ikke altid ser helt elegant ud. 

Her i HH-import betyder det meget for os, at vores produkter er med til at udvide børns horisont og gøre indlæringen til en leg. Derfor er det en kæmpe cadeau for os at blive anerkendt på denne måde. Vi er vældigt beæret samt stolte over den meget fine anmeldelse af  BrainBox-Science”, og vil benytte lejligheden til endnu engang at sige tusind tak!!

Nedenstående er det direkte link til anmeldelsen af BrainBox på hjemsiden http://www.folkeskolen.dk/ObjectShow.aspx?ObjectId=43861&ResultSetId=65242036  


BrainBox på folkebænken

Nu kan BrainBox med rette siges at være kommet på skole-bænken, for det nyeste produkt i vare-sortimentet  BrainBox-Science” er blevet en aktiv deltager i skole-undervisningen. Fag som fysik/kemi og natur/teknik nyder specielt godt af de udfordringer som BrainBox byder på - ” BrainBox-Science” byder velkommen til den elektriske verden, på sin helt egen fantasi-fyldte og sjove måde! Dette produkt er blevet udviklet i samarbejde med to erfarne fysiklærere (Erland Andersen & Christian Petresch), som et led i skole-undervisningen. Den retter sig specifikt med henblik på, at give kendskab til elektriske kredsløb og el-lærens grundlæggende principper.

Til undervisnings-formål kan man supplere  BrainBox-Science” med en elevbog og en lære-vejledning (købes ved siden af). Disse to bøger vil gennem ni forskellige forsøg lede eleverne såvel som læren, gennem et spændende forløb, hvor der skal opstilles, eksperimenteres, iagttages og konkluderes. Forsøgs-udvalget inkluderer både åbne og lukkede kredsløb, så der er en masse at gå i gang med. 
 BrainBox-Science” er således et glimrende redskab til at introducere børnene til elektronikkens forunderlige verden. Men produktet er stadig i en tidlig fase, så vi håber stærkt på et dette kun er det første skridt på vejen, således at  BrainBox-Science”vil kunne nå ud til endnu flere bruger og bidrage til børns indlæring. 
Indtil videre har alle vores kunder blandt andet kunne nyde godt af  BrainBox-Science” modellen, der har modtaget mange gode anmeldelser, f.eks. på hjemmesiden folkeskole.dk.
Med ”Science” modellen blev der taget hul på et helt nyt kapitel i BrainBox’s historie. Den udskilte sig markant fra tidligere modeller i serien, ved kombineret brug af elevbog og lærevejledning. Samtidig blev ”Science” introduceret som potentielt læremateriale rundt omkring i landets folkeskoler. Men, her stopper det i midlertidigt ikke, for det kan med sikkerhed garanteres, at BrainBox atter er vendt stærkt tilbage, med lanceringen af de to nyeste produkter  BrainBox Basic - FM 118” ”1300 Expert”. Udfordringerne er blevet mangfoldige og forsøgene er blevet vildere, der vil helt sikkert være noget for enhver smag!! To produkter som vi her i HH-import er rigtig stolte over, at kunne præsentere i vores varesortiment.

Ja, I hørte rigtigt! Så er der endelig blevet udgivet nye modeller i BrainBox serien, og tilmed to af slagsen. Her er der først og fremmest tale om den førnævnte model  BrainBox Basic - FM 118”, som er en videreudvikling af den meget omtalte ”Science”model.
Til forskel fra ”Science” vil  BrainBox Basic - FM 118” naturligvis være karakteriseret af FM-radioens fremtræden, som en væsentlig komponent i diverse opstillede kredsløb. FM 118 vil byde på endnu flere spændende og nyskabende forsøg, der baner vejen for forståelsen af en af vor tids mest kendte fænomener nemlig radioen. Kort fortalt tilbyder denne model 118 forskellige elektroniske forsøg, plus en lang række eksperimenter der inkluderer brugen af FM radio. 

Til sidst men ikke mindst, kan vi med glæde oplyse om den helt store byggesæt ”1300 Expert”. Den pakkeløsning er rettet mod den ultimative BrainBox bruger, der besidder stor eventyrlyst til udforskning af elektronikkens forunderlige verden. ”1300 Expert”byder på rigtig mange timers underholdning med familien, og giver et grundigt kendskab til el-lærens principper. Det er et komplet sæt af komponenter, der kan sammensættes i et kæmpe væld af forsøg (1300 af slagsen), lige fra de mest simple til de mere komplicerede forsøg. Nogen af de mere specifikke områder produktet inkluderer, er forskellige varianter af aktiverings og ”kontrol” forsøg som f.eks.: ”Lys-styret lampe”, ”lys-styret tyverialarm”, ”tids-styret sengelampe” og ”aktivering af digitalt display”. ”1300 Expert” åbner utallige af døre - så det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi håber inderligt, at denne lille smagsprøve har vakt opsigt! Skynd dig derfor ned til din BrainBox forhandler, for de omtalte produkter findes allerede i vores danske butikker. 
        
 
Udvidelse af BrainBox serien
(BrainBox Basic - FM 118 & BrainBox 1300 Expert)
 

Vi kan nu med glæde oplyse til alle BrainBox entusiaster, at feberen nu raser for alvor!