Priser 

Alle priser er inkl. moms i danske kroner. Vi tager forbehold for fejl i priser og pludselige ændringer. ( afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører).

 

Fragt & Levering 

Vi fragter vores pakker med Postnord. Prisen for hver forsendelse er baseret på Postnords aktuelle priser og takster. Fragtvægten er beregnet udfra hvad de enkelte produkter vejer. Levering sker normalt på samme arbejdsdag som bestillingen er betalt.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men giver naturligvis besked hvis en vare er udsolgt ved modtagelse af ordren. 

 

Betaling

Hos BrainBox.dk kan du betale på følgende måder:

Dankort og Visa/Dankort betaling...tilgår.

Bankoverførsel - Nordea bank reg.nr. 2191 konto nr. 6266807129. Vi opkræver ikke noget betalingsgebyr. Vi leverer varerne når vi har registeret at betalingen har fundet sted, medmindre andet er aftalt.

For offentlige kunder er der mulighed for at betale med E-faktura, idet venligst angives EAN lokationsnummer (13 cifre) og personreference ved bestillingen.

 

Reklamation

Modtager du forkerte eller defekte varer, venligst at kontakte os snarest muligt. Vi skal nok finde en løsning med at returnere og ombytte varerne uden yderligere udgifter.

 

Fortrydelsesret

Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. For returnering gælder, at varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.

Du kan fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til: 

BrainBox v/HH-Import
Nørrebrogade 243
2200 København N

Returportoen skal du betale selv, husk at vedlægge kopi af fakturaen. 

 

Annullering af en ordre
Hvis du fortryder en ordre, skal du hurtigst muligt kontakte os. Husk at fortælle, ordre nr., dit navn, din e-mail-adresse og dit telefonnummer. 
 

Vi tager forbehold for: 
Trykfejl, Udsolgte varer, Afgiftsændringer, Prisstigninger og ændrede specifikationer.

 

Fortrolighed

Alle oplysninger om kunder vil kun blive brugt i forbindelse med forestående handel og vil aldrig blive videregivet til 3. part.

 

Ris og ros

Har du en kommentar eller er der noget, du synes, at vi kan gøre bedre, vil vi meget gerne høre fra dig.

Send  til  os en e-mail på: info.hhimport@gmail.com .